ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η Advanced Bionics κατανοεί πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή σας ή για τη ζωή του παιδιού σας το κοχλιακό σας εμφύτευμα. Γi'αυτό σκοπός κι αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας στην ακοή θα είναι όσο το δυνατόν ομαλότερο.

Ζητήστε μας πληροφορίες

Λάβετε ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα της Advanced Bionics, εκπαιδευτικό υλικό, πηγές και παραπομπές, νέα και πληροφορίες για εκδηλώσεις, καθώς και πολλά ακόμη.

Ανοιχτή γραμμή τεχνικής υποστήριξης

Καταρτισμένο προσωπικό θα σας παρέχει άμεση τηλεφωνική υποστήριξη 8 ώρες την ημέρα (από τις 9 π.μ. ως τις 5 μ.μ.) από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή. Τα Σαββατοκύριακα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail χρησιμοποιώντας τη φόρμα δεξιά.

Υποστήριξη για επιστροφή χρημάτων από το ασφαλιστικό ταμείο

Το ειδικευμένο προσωπικό της Advanced Bionics σας βοηθάει διεξοδικά, όχι μόνο συμβουλεύοντάς σας σχετικά με τις παροχές του ασφαλιστικού σας ταμείου, αλλά και βοηθώντας σας με τις αιτήσεις κατά τη διαδικασία έγκρισης της χειρουργικής επέμβασης και επιστροφής χρημάτων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Βολικό ηλεκτρονικό κατάστημα, ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για την αγορά ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Ολοκληρωμένη εγγύηση

Το εμφύτευμά σας έχει εγγύηση 10 χρόνια. Ο εξωτερικός επεξεργαστής έχει εγγύηση 3 χρόνια και καλύπτει την ζημιά που τυχόν συμβεί σε αυτά τα 3 χρόνια.

Εύρεση κλινικής εφαρμογής Kοχλιακών Εμφυτευμάτων

Ρωτήστε μας για μια εκτενή λίστα εξειδικευμένων ΩΡΛ Χειρουργών καθώς και Κλινικών κοχλιακής εμφύτευσης σε Δημόσια και Ιδιωτικά ιδρύματα.

Αντικατάσταση σε 72 ώρες

Αν οποιοδήποτε τμήμα του συστήματός σας χαλάσει, η Advanced Bionics θα σας στείλει το ανταλλακτικό μέσα σε 72 ώρες (τρεις εργάσιμες ημέρες).

Υποστήριξη με online chat

Εκτός από τηλεφωνική υποστήριξη, η Advanced Bionics σας προσφέρει υποστήριξη μέσω online chat, για τεχνική ή γενική υποστήριξη, ή και για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που ενδεχομένως να έχετε.

earcare

Το ειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει πλήρως. Τηλεφωνήστε μας σήμερα στο
800-11-800.700 (ή 210-5220.747 από κινητό)
Διεύθυνση (κεντρικά - service):
Βερανζέρου 22, Αθήνα (Ομόνοια) - 3ος όροφος

earcare σημείο εξυπηρέτησης

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Το όνομά σας:
Το e-mail σας: