ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Advanced Bionics

Η Advanced Bionics® είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της κοχλιακών εμφυτευμάτων και δημιουργεί τις πιο σύγχρονες και πιο αξιόπιστες συσκευές του κόσμου. Η Abionics ιδρύθηκε το 1993 και είναι η μοναδική αμερικανική εταιρεία που αναπτύσσει πρωτοποριακή τεχνολογία κοχλιακών εμφυτευμάτων, αποκαθιστώντας την ακοή σε πολλούς ανθρώπους και επιτρέποντας στους λήπτες κοχλιακών εμφυτευμάτων να ακούσουν τη ζωή, στο παρόν, στο μέλλον και για την υπόλοιπη ζωή τους. Υποστηρίζουμε τους ασθενείς, αλλά και τους ιατρούς και επιστήμονες, προσφέροντας μεταξύ άλλων:

  • πληροφόρηση σχετικά με τις νεώτερες εξελίξεις στην επιστημονική έρευνα
  • πληροφόρηση σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της κοχλιακής εμφύτευσης
  • παιδαγωγικά μέσα
  • προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών
  • μια κοινότητα αλληλοϋποστήριξης μεταξύ ληπτών κοχλιακού εμφυτεύματος

Η Advanced Bionics γεννήθηκε με συγχώνευση δύο εταιρειών που ανέπτυσσαν με μεγάλη επιτυχία πρωτοποριακές ιατρικές συσκευές. Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων και ειδικών από όλο τον κόσμο της Advanced Bionics εργάζεται με όραμα και αφοσίωση στην ποιότητα, με σκοπό τη δημιουργία ποιοτικών και τεχνολογικά καινοτόμων κοχλιακών εμφυτευμάτων.

Σήμερα, η Advanced Bionics παραμένει αφοσιωμένη στη βελτίωση του επιπέδου ζωής σας, αναπτύσσοντας, κατασκευάζοντας και θέτοντας στη διάθεσή σας τα πιο αξιόπιστα και πιο αποδοτικά κοχλιακά εμφυτεύματα του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ earcare

H earcare, επιχείρηση της οικογένειας Χρήστου & Μαργαρίτας Γαλιώτου, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμβιοϊατρικής τεχνολογίας και υπηρεσιών υποβοήθησης της ακοής, της όρασης και των δυσκολιών που προκύπτουν στο χειρισμό συσκευών στην καθημερινή μας ζωή λόγω παθήσεων ή ηλικίας.

Έχοντας εμπειρία 42 χρόνων στα θέματα ακοής και βαρηκοΐας, σήμερα, με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και παρουσίες σε συνέδρια καλύπτει κάθε ανάγκη και κυρίως υποστηρίζει και προσαρμόζεται σε κάθε ιδιαιτερότητα των ασθενών και των συνεργαζόμενων μερών.

Η earcare διαθέτει διπλωματούχο Ακοολόγο (British Association of Audiological Science).

Mε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επίσημος αντιπρόσωπος διεθνών οίκων εμβιοϊατρικής τεχνολογίας, δίκτυο πωλήσεων, ανεξάρτητο ιδιόκτητο εργαστήριο εμβιοϊατρικής τεχνολογίας, η earcare εγγυάται την άψογη συνεργασία και την απόλυτη ικανοποίηση ασθενών και συνεργατών.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Το ειδικευμένο προσωπικό της earcare θα σας εξυπηρετήσει πλήρως. Τηλεφωνήστε μας σήμερα στο
210-5235.601
Διεύθυνση (κεντρικά - service):
Όθωνος 4, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 4ος όροφος

earcare σημείο εξυπηρέτησης

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Το όνομά σας:
Το e-mail σας: